VVS-ARBEJDE OG KREATIVE STÅLOPGAVER TIL DIN BOLIG Skal din bolig forkæles, står vi straks klar til at hjælpe. Vi klare alt inden for vand, varme og santitet, og samtidig tilbyder vi kreative stålløsning til din carport, dit bålsted eller din have.

Hvordan kan vi hjælpe dig og din bolig?

Uanset om du bygger nyt, renoverer eller skal have serviceret dit hus, står vi klar til at hjælpe. Vi klarer alle VVS-opgaver inden for vand, sanitet, badeværelser og varmekilder - herunder vandvarme og varmepumper. Med vores hjælp er din bolig i rigtig gode hænder.

Ring 98 84 43 43

Brugsvand og sanitet

Har du brug for VVS-assistance til dit nybyggeri, renoveringsprojekt eller reparationer af dit eksisterende vand- og varmesystem? Så står vi til tjeneste. Vi har mange års erfaring med al arbejde indenfor brugsvand, armaturer og sanitet, uanset om det er til dit køkken, badeværelse eller bryggers. 

Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter - med garanti. 

Jordvarme

Med en jordvarmepumpe bruger du den oplagrede solenergi i jorden til at opvarme dit hus. Det lyder som sund fornuft - og det er det også. Et naturbaseret varmeanlæg er nemlig både energieffektivt, miljøvenligt og driftsikkert, og så er det en bæredygtig måde at spare penge på. Med et jordvarmeanlæg kan du køle huset ned i de lune sommernætter og varme huset op, når vinteren nærmer sig. Vi er med dig i hele processen - lige fra den indledende rådgivning til det årlige eftersyn. 

Svejser

Stål til hus eller have

Flere og flere danskere kan se fordelen i at få specialfremstillet stålprodukter til deres hus eller have. Det er løsninger, der holder i rigtig mange år, og som passer til netop din stil og dit behov. Vi kan for eksempel lave en bålplads, så sommerens lune aftener kan nydes med snobrød og popcorn, eller trænger lågen eller porten til en opgradering? Baldakiner eller en god grill kan vi også specialfremstille lige efter dine ønsker, kun fantasien sætter grænsen. Få et uforpligtende tilbud på dine ideer - det koster ingenting.

Eksempler på specialopgaver i stål: